Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Deci 18 zile cit am stat in Statiune am tinjit dupa ciorbitele mele, asa ca azi ma-m pus pe treaba si am facut o ciorbita buna , buna , cu tot ce trebuieste in ea ca sa fie cit mai apetisanta.
Zarzavaturile , ceapa si ardeiul se curata se spala apoi se toaca marunt si se pune la calit cu uleiul si 100 ml apa , se adauga sunculita taiata feliute si se mai lasa la calit cu zarzavatul 10 min. dupa care se adauga 3 l apa fierbinte se potriveste de sare, piper,delicat .
Se adauga cimbrul si foaia de dafin si lasam sa fiarba 30 minute dupa care adaugam fasolea scursa si clatita putin apoi mai lasam sa fiarba 10 min.
Intr-un castron punem iaurtul , smintina , cele trei galbenusuri de ou si usturoiul pisat,se amesteca bine , apoi cu un polonic luam din ciorba fierbinte si punem peste smintina si iaurt si amestecam usor ,astfel compozitia obtinuta o turnam in ciorba amestecind usor.
Lasam sa dea un clocot apoi luam de pe foc si asezonam cu marar verde.V-o recomand cu mare drag este super super buna.Sa va fie de folos.
1
Linga merge ca uns si un ardei iute cine suporta poate servi si mai multi. La servit eu am folosit si o lingura de otet de la ardei
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult